gastendoekje cadeau 50x30 cactus sfeerfoto

Borduren van Textiel

Borduren wordt gebruikt om bedrijfslogo’s, namen, nummers en emblemen op kleding te plaatsen, waardoor het een populaire keuze is in de bedrijfs- en sportwereld. Het kan ook worden gebruikt om huishoudtextiel zoals handdoeken, lakens en kussenslopen te versieren en te personaliseren.

Met een borduurmachine kunnen complexere ontwerpen in hoog tempo en in grote hoeveelheden worden gemaakt. Het proces omvat het invoeren van het ontwerp in de computer van de machine en het selecteren van het juiste garen. Vervolgens wordt de stof in de machine bevestigd en wordt het ontwerp geborduurd.

Borduren met een naam

Cadeau's om te geven

Zoek een speendoekje uit en laat de naam van de baby er op borduren

Badjas geborduur

Voor kinderen borduren wij badjassen in verschillende kleuren en posities

Schorten met naam en plaatje

WIl je Chefkok of Frituurkoning zijn? Een naam er op laten borduren kan ook.

handdoek of strandlaken

Laat jouw naam op een handdoek of strandlaken borduren.

Lekker zonnen op het strand

Een strandlaken met je eigen naam erop is een persoonlijk en uniek item om mee te nemen naar het strand. Naast dat het praktisch is omdat je snel je eigen handdoek terugvindt op een druk strand, is het ook leuk om cadeau te geven of te krijgen. Het personaliseren van een strandlaken kan op verschillende manieren, zoals door middel van borduren. Een strandlaken met je eigen naam erop is niet alleen handig, maar geeft ook een persoonlijk tintje aan een dagje strand.

Knuffels voor de aller kleinsten

Knuffels zijn niet alleen leuk om te hebben, maar ook belangrijk voor de ontwikkeling van baby’s en jonge kinderen. Het geven van een knuffel zorgt voor een gevoel van veiligheid en geborgenheid, wat bijdraagt aan de hechting tussen ouder en kind. Voor de aller kleinsten zijn er speciale knuffels beschikbaar die zacht en veilig zijn om vast te houden.

Knuffels zijn niet alleen leuk voor de aller kleinsten, maar ook goed voor hun ontwikkeling. Kies een veilige en zachte knuffel die bij de baby past en zie hoe hij of zij ermee speelt en knuffelt!

Bekijk ons aanbod

Borduren van Textiel

Waarom voor ons kiezen

Persoonlijk contact

Wij houden van korte lijntjes en duidelijke afspraken.

Snel geleverd

Wij borduren in eigen huis en kunnen daarom snel leveren. Vraag naar de mogelijkheden.

Ophalen of verzenden

Je kunt bij ons de bestellingen ophalen, mocht dat te ver weg zijn dan kunnen wij ook de opdracht naar u verzenden.

Kwaliteit

Wij maken gebruik van kwaliteitsproducten en materialen

Borduurservice

Met onze jarenlange ervaring en nieuwste apparatuur borduren wij vrijwel alle producten. Jassen, mutsen, badstof, babyproducten en vrijwel alle andere stoffen kunnen wij borduren. Wij borduren voor zowel particulieren als voor bedrijven. In grote en kleine aantallen.

Vraag naar de mogelijkheden en neem snel contact op!

Ons nummer is 06-15120754 (ook WhatsApp)