Zakelijk

Borduren voor zakelijke klanten

Bovatex borduurstudio biedt verschillende diensten voor zakelijke klanten. Voorbeelden van borduren voor zakelijke klanten zijn:

  1. Bedrijfskleding borduren: zoals polo’s, shirts, jassen, badges borduren met het bedrijfslogo of de bedrijfsnaam. Dit kan een professionele uitstraling geven aan het bedrijf en kan helpen bij de herkenbaarheid van het bedrijf.

  2. Relatiegeschenken: zoals tassen, handdoeken en mutsen. Dit kan een mooie en persoonlijke gift zijn voor klanten en zakenpartners.

  3. Eenmalige projecten: zoals het personaliseren van kleding voor evenementen of wedstrijden. Denk aan sportteams of festivals waar uniforme kleding gewenst is.

  4. Advies: Beste materialen en kleuren voor het bedrukken of borduren van kleding en relatiegeschenken. Dit kan helpen bij het maken van de juiste keuzes en het beste resultaat opleveren.

  5. Digitaliseren: Voordat een tekst, naam of logo geborduurd kan worden moet er een borduurbestand, ook wel borduurkaart, worden gemaakt. Met speciale borduursoftware kunnen wij dit voor zowel hobbyisten als voor bedrijven maken. Meestal wordt dit gedaan vanuit een vector-bestand een plaatje kan ook alleen kost dit wat meer tijd om hiervan een borduurbestand te maken.

  6. Opnaaien: Wij kunnen uw badges naaien op het gewenste kledingstuk. Dit doen wij in ons naaiatelier. Dit kan al vanaf enkele stuks, maar ook voor series of partijen.

  7. Herstelwerkzaamheden: Mocht een kledingstuk kapot zijn gegaan of dat er een winkelhaak in zit. Wij kunnen het in de meest gevallen vakkundig repareren. Wanneer een badge losraakt kunnen wij deze er meestal ook weer aannaaien of anders een nieuwe aanbrengen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag.